Ons Bestaan Op Een Bordje: Heb je iets ingrijpends meegemaakt? Zit je middenin een scheiding? Of mis je iemand door overlijden?

Thema-set Weg Van Elkaar 

‘Ons Bestaan Op Een Bordje’ is een levensspel en therapeutisch instrument voor gebruik binnen een therapie waarbij de therapeut het therapeutische proces bewaakt. Het instrument geeft inzicht in belangrijke ervaringen van de client en mogelijkheden om specifieke thema’s grondig en zorgvuldig te behandelen. Dit kan op individuele basis maar ook in groepsverband(*zie hieronder groepstherapie).

Een themaset binnen het spel ‘Ons Bestaan Op Een Bordje’ is Weg Van Elkaar, na scheiding.  Het kan hierbij gaan om de eigen scheiding of om de scheiding van ouders, ook als dit lang geleden is.

Omdat een scheiding vaak complex in elkaar steekt, heeft het de voorkeur om Weg Van Elkaar individueel te spelen met óf het kind óf de volwassene. Of slechts alleen met de gescheiden partners. Ook bij deze set is de begeleiding van een therapeut erop gericht om het therapeutische proces te bewaken. Moringa3 biedt deze begeleiding en richt zich daarbij op (jong)volwassenen.

VOEL JE DE BEHOEFTE DE EFFECTEN VAN EEN SCHEIDING D.M.V. HET SPEL WEG VAN ELKAAR IN EEN VEILIGE OMGEVING EN ONDER PROFESSIONELE BEGELEIDING TE DELEN?

Met iemand die onbevooroordeeld luistert en vraagt naar je ervaringen, gedachten, gevoelens en zorgen daarover? Dan ben je bij Moringa3 op het juiste adres. Het spel leent zich enorm goed om op enigszins luchtige en toch indringende wijze dingen helder te krijgen en is ondersteunend en heilzaam ten aanzien van het verwerkingsproces. Zie AGENDA voor ingeplande data.

Aanmelden of informatie opvragen? 

Omdat ik ben aangesloten bij de LVPW en de RBCZ, vergoeden de meeste zorgverzekeraars de therapie die je bij mij volgtPsychosociale therapie valt onder alternatieve zorg en wordt, afhankelijk van je zorgverzekering,  geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering. Dat betekent dat je je eigen risico niet hoeft aan te spreken.  Bovendien is er bij mij geen sprake van een wachtlijst. Kortom: je bent om verschillende redenen in goede handen bij Moringa3.

Voor meer informatie zie Tarieven

Klik hier voor Tarieven

MORINGA3

Psychosociale Therapie & Counseling