Invalid Displayed Gallery

Diensten

Het verbaast mij soms hoe (relatief) gemakkelijk wij zelf naar de sauna gaan om te ontspannen, naar de sportschool om gezond te blijven,  materiële zaken aanschaffen om ons beter te doen voelen, onze auto uit voorzorg of bij het minste of geringste gerammel naar de garage brengen maar vooral tegen een ánder zeggen: “Goh, ga anders eens een keer met iemand praten. Dat zal je goed doen.”

 

Terwijl we allemaal weten: als je doet wat je altijd deed, zul je blijven krijgen wat je altijd kreeg! Daarom, …   Psychosociale Therapie & Counseling; niet alleen voor een ander, óók voor jou!                   

Met als kern: Individueel of in kleine groepen werken aan lichter in het leven staan en de acceptatie dat het leven ‘slechts’ ten dele maakbaar is. 

Bijvoorbeeld voor:

Jonge mensen die vaak druk zijn met alle ballen in de lucht houden,  en met alles wat zogenaamd moet, hoort en moet kunnen. Het tempo en eisenpakket (wel of niet door henzelf bepaald) groeit hen vaak boven het hoofd. De kunst is minder te eisen, de lat later te leggen en te leren dat goed, goed genoeg kan zijn.

Mensen die in hun werk of relatie niet (meer) het geluk vinden dat zij daar eerst wél hebben ervaren.

Mensen die bewuster willen leven en daartoe eerste stappen willen zetten.

 

Als woelig water tot rust komt, wordt het langzaam helder.

 

Lao Tse

Chinees filosoof

MORINGA3

Psychosociale Therapie & Counseling