Tarieven

Individuele Therapie / Counseling

Particulieren: € 75,- per uur 
Bedrijven/instellingen: € 90,- per uur 

Voor particulieren: Indien je beschikt over een aanvullende ziektekosten- verzekering wordt mijn therapie, afhankelijk van welke zorgverzekering je hebt, in bepaalde mate vergoed.  

Kijk voor meer informatie hiervoor op: https://lvpw.nl/partner/vergoeding-zorgverzekeraar/

 

Kleine groepen (4 – 6 personen) Therapie / Counseling

Het ‘APK’- of het ‘Ons Bestaan op een Bordje‘-spel. Twee spelen waarbij op een professionele en speelse manier meer uit leven gehaald kan worden:

Per persoon € 549,- voor twee dagdelen. 

Veel mensen voelen dat anderen hun leven bepalen. Maar niets is natuurlijk minder waar!  Het is echter wel handig als je achter belemmerende invloeden en overtuigingen komt. Beide spelen leren je die op een ontspannen manier herkennen en er op een positieve manier mee om te gaan.

De vragen uit het spel geven je, in combinatie met de professionele begeleiding en de interactie met je mede-bordspelers, duidelijk meer en dieper inzicht in je verlangens, denkpatronen, behoeftes en wat je tegenhoudt. Daardoor krijgt je meer zicht op jezelf, ga je doelbewuster om met je tijd, houd je meer energie over en bereik je dat je leven werkelijk verandert. Met ‘Het persoonlijke APK-spel’ word je leven zoveel waardevoller en lichter!

Deze groepsbijeenkomsten vinden vier keer per jaar plaats. Bij interesse graag een berichtje naar moringa3@live.nl . 

 

Reiziger, er is geen pad. Je moet het pad al gaande banen!

 

Antonio Machado

Spaanse Schrijver & Dichter

Individuele laagdrempelige Therapie / Counseling – Wandelingen 

Voor mensen die de drempel naar therapie of counseling  (nog) als te hoog ervaren bied ik wandeling sessies aan à € 37,50,- per uur. 

Op basis van ‘Onthaasten, Ontmoeten en Ontwikkelen’, nemen we rustig de tijd om vertrouwder met elkaar te worden en met elkaar te bekijken wat op den duur misschien wenselijk is om ingezet te worden aan therapie, counseling of andere vormen van hulpverlening. Niks moet, alles mag. 

Soms is het letterlijk in beweging komen al winst! Of zoals Lao Tzu  (Chinees filosoof) zegt: Elke reis van duizend mijl begint met één stap

Aanmelden of informatie opvragen?     moringa3@live.nl  of 06 22722853

Het kennismakingsgesprek kan zowel persoonlijk als telefonisch plaatsvinden en is vrijblijvend en kosteloos. Een overzicht van zorgverzekeraars die vanuit een aanvullende verzekering een gedeelte of geheel vergoeden is te vinden op de website van de beroepsvereniging LVPW.