Banner-2

FACEBOOK EN LINKEDIN FOTO “… Wie ben ik?”

Net als velen met mij ben ik o.a. een ondernemende, werkende, getrouwde ouder die vaak druk is met de waan van de dag. Desondanks heb ik me ook bezig kunnen houden met verdieping, zin- en betekenisgeving.

Daarnaast heb ik altijd al belangstelling gehad voor menselijke relaties. Nieuwsgierig naar de relatie van de mens ten opzichte van zichzelf, de ander en zijn of haar omgeving. Vandaar dat ik, na mijn oorspronkelijke sociale studie P&O, ook nog de 4 jarige opleiding ‘Academie voor Integrale Menswetenschappen’ ben gaan volgen. Je bent blijkbaar nooit te oud om je hart te volgen!

Echter; in de afstemming van mijn buitenkant met wat ik ‘diep van binnen’ voel en wie ik ben, is er in de loop der jaren  heel wat twijfel, angst, schaamte, woede en verdriet de revue gepasseerd. Evenals sommige gedachten en vragen die zich ‘eindeloos’ leken te herhalen. Dat heeft om (innerlijke) reflectie en bewustwording gevraagd. Een proces dat ik ben aangegaan en dat me heel veel heeft gebracht. Want wie zichzelf kent, kent ook zijn kracht.  En dat gun ik iedereen.

Daarom heet ik je van harte welkom bij Moringa3; praktijk voor WelZijn.

 

Wijsheid zegt me dat ik Niets ben

Liefde zegt me dat ik Alles ben

Tussen die twee stroomt mijn leven.

Nisargadatta Maharaj


MORINGA3

Praktijk voor WelZijn.