Banner-2

 

foto-jolanda“… Wie ik ben?”

Net als velen met mij ben ik o.a. een ondernemende, werkende, getrouwde ouder die vaak druk is met de waan van de dag. Desondanks heb ik me ook bezig kunnen houden met verdieping, zin- en betekenisgeving.

Daarnaast heb ik altijd al belangstelling gehad voor menselijke relaties. Nieuwsgierig naar de relatie van de mens ten opzichte van zichzelf, de ander en zijn of haar omgeving. Vandaar dat ik, na mijn oorspronkelijke sociale studie P&O, ook nog de 4 jarige opleiding ‘Academie voor Integrale Menswetenschappen’ ben gaan volgen.

In de afstemming van mijn buitenkant met wat ik ‘diep van binnen’ voel en wie ik ben, is er in de loop der jaren heel wat twijfel, angst, schaamte, woede en verdriet de revue gepasseerd. Evenals sommige gedachten en vragen die zich leken te herhalen.

Dat heeft om (innerlijke) reflectie en bewustwording gevraagd. Een proces dat ik ben aangegaan en dat me, tot nu toe, heel veel heeft gebracht. Ik houd mezelf dan ook voor: Mensch, durf te leven!! En dat raad ik iedereen aan, want wie zichzelf kent, kent ook zijn kracht.  En dat gun ik iedereen.

Wijsheid zegt me dat ik Niets ben

Liefde zegt me dat ik Alles ben

Tussen die twee stroomt mijn leven.

Nisargadatta Maharaj


MORINGA3

Psychosociale Therapie & Counseling