Diensten

Het verbaast mij hoe (relatief) gemakkelijk wij zelf naar de sauna gaan om te ontspannen, naar de sportschool om gezond te blijven (en natuurlijk om er goed uit te blijven zien), materiële zaken aanschaffen om ons beter te doen voelen, onze auto uit voorzorg of bij het minste of geringste gerammel naar de garage brengen maar vooral tegen een ánder zeggen: “Goh, ga anders eens een keer met iemand praten. Dat zal je goed doen.”

Daarom,…   Praktijk voor WelZijn 

Met als kern; Individuele Coaching /Counseling welke zich specifiek richt op de hulpvraag van de cliënt.

En daarnaast; laagdrempelige psychosociale hulpverlening in allerlei soortige vormen van onmoetingen. Met name bedoeld voor kleine groepen. Waarin ruimte voor “gewoon” een goed gesprek over wat jou bezighoudt. Met op zijn tijd wat luchtigheid en humor maar zeker ook reflectie en diepgang als de situatie daarom vraagt. 

Momenten dus om stil te staan bij wat er bij jou van binnen leeft. Niks engs of gek. Gewoon goed voor je WelZijn; niet alleen voor een ander, óók voor jou!

Bijvoorbeeld voor:

  • Jonge mensen die vaak druk zijn met alle ballen in de lucht houden en met alles wat zogenaamd moet, hoort en moet kunnen. Het tempo en eisenpakket (wel of niet door henzelf bepaald) groeit hen vaak boven het hoofd. De kunst is minder te eisen, de lat later te leggen en te leren dat goed, goed genoeg kan zijn.
  • Mensen die in hun werk of relatie niet (meer) het geluk vinden dat zij daar eerst wél hebben ervaren.
  • Mensen die bewuster willen leven en daartoe eerste stappen willen zetten.

Vanaf 2016 bied ik vanuit een samenwerkingsverband met Wenspraktijk ook diverse workshops aan gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling voor ondernemende vrouwen. Klik hier voor meer informatie of zie menubalk hierboven.

Als woelig water tot rust komt, wordt het langzaam helder.

 

Lao Tse

Chinees filosoof

MORINGA3

Praktijk voor WelZijn.