Ont-moet Jezelf!

Ben jij ook zo nieuwsgierig? Bijvoorbeeld naar onze bijeenkomsten “ont-moet Jezelf”?

Waarin we met elkaar op zoek gaan naar onze wensen, onderliggende waarden en de stappen die het nodig heeft om daar op een passende manier uiting en vorm aan te geven. Van zelftwijfel naar zelfexpressie. Met de nodige durf en moed zullen we het beest recht in de bek aankijken. Niet omdat we moeten maar omdat we willen. Om ‘het beest’ vervolgens met (com)passie te omarmen.  Want zoals de dichter Rilke ooit schreef:

“Wellicht zijn alle draken in ons leven
uiteindelijk wel prinsessen die in angst en beven
er slechts naar haken
ons eenmaal dapper en schoon te zien ontwaken
Wellicht is alles wat er aan verschrikking leeft
In diepste wezen wel niets anders
dan iets dat onze liefde nodig heeft.”

En zo zullen we verder gaan met het banen van ons pad. Want reiziger,… er is geen pad. We zullen het pad al gaande banen!!!  Hartstikke mooi toch?  Wij zijn er in ieder geval klaar voor.

15 Maart       09:30 – 12:00 uur

12 April         19:30  – 22:00 uur

17 mei           09:30 – 22:00 uur

Lokatie: Bizztopia, Oude Litherweg 2, 5346 RT Oss.   Je kunt je aanmelden via de site www.compassiewijzer.nl of anders even bellen naar een van de volgende nummer:  Jolanda Klerks, 06 227 228 53  /  Wendy van Gaal-Teunissen 06 36042640.

* De bijeenkomsten zijn los van elkaar bij te wonen, gratis en voor elke ondernemende vrouw toegankelijk en worden aangeboden door compassiewijzer; een krachtenbundeling van Wen’spraktijk en Moringa3. Om te delen in (com)passie en wijsheid en elkaar te stimuleren en te inspireren.  

Klik hier voor de flyer